Boci süti

Bekijk het recept voor Boci süti

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 1500 g - 100% CIASTO Tejkaramellás
  • 600 g - 40% Étolaj
  • 525 g - 35% Egész tojás (11 db)
  • 300 g - 20% Víz (langyos 30-35 ˚C)

Vaníliakrém

Díszítés

Recept

  • A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.
  • Sütési hőmérséklet: 160-170 ˚C
  • Sütési idő: 25-35 perc
  • Díszítés: A krémhez az összetevőket gyors fokozaton 2 percig habosítjuk. A kész krémmel összetöltjük a lapokat, majd a sütemény tetejére egyenletesen rákenjük a tejkaramella tölteléket és fésűs kártyával formázzuk.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest
Scroll to Top