Rozskenyér (PROSON VOLKOREN, SONPLUS FINES SUPER 2, BARNA EXTRA)
Bekijk het recept voor Rozskenyér 2
Összetevők
- 37800 g - 50% BL-80 liszt
- 37800 g - 50% RL-60 liszt
- 3780 g - 5% PROSON VOLKOREN RSPO-SG
- 2250 g - 3% Élesztő
- 2420 g - 2.5% Só
- 750 g - 1% SONPLUS FINES SUPER 2
- 370 g - 0.5% Barna Extra
- 37800 g - 60% Víz
Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 0,6 kg
Kelesztési hőmérséklet: 36 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 80%
Kelesztési idő: 45-55 perc
Vetési hőmérséklet: 230 °C
Sütési hőmérséklet: 210 °C
Sütési idő: 35-40 perc