Proson Freeze alaprecept (PROSON FREEZE)
Bekijk het recept voor Proson Freeze alaprecept
Összetevők
- 10000 g - 100% BL-80 liszt
- 300 g - 3% Élesztő
- 180 g - 1,8% Só
- 100 g - 1% Cukor
- 100 g - 1% PROSON FREEZE RSPO-SG
- 5000 g - 50% Víz
Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C
Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors
Tésztahõmérséklet: 28 °C
Érési idő: 20 perc
Feladási tömeg: 280 gramm
Pihentetés: 10 perc
Kelesztési idő: 40 perc
Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C
Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %
Vetési hőmérséklet: 240 °C
Sütési hőmérséklet: 220 °C
Sütési idő: 20-25 perc