Dán cipó (VITASON DÁN ROZS)
Bekijk het recept voor Dán cipó
Összetevők
- 6000 g - 60% BL-55 Liszt
- 4000 g - 40% RL-60 Liszt
- 3000 g - 30% VitaSon Dán Rozs
- 500 g - 5% Élesztő
- 200 g - 2% Só
- 5600 g - 56% Víz
- Sondekor
Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors
Érési idő: 20 perc
Tésztahõmérséklet: 30 ˚C
Feladási tömeg: 580 gramm
Kelesztési idő: 45-55 perc
Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C
Kelesztő relatív páratartalma: 80 %
Vetési hőmérséklet: 230 ˚C
Sütési hőmérséklet: 200 ˚C
Sütési idő: 32-35 perc
Díszítési tanács
Gömbölyítés után magkeverékben megforgatjuk.