Panama szelet
Bekijk het recept voor Panama szelet
Összetevők
- 750 g - 100% CiASTO CHOCO
- 300 g - 40% Étolaj
- 280 g - 37% Egész tojás
- 170 g - 23% Víz
A nehézpiskóta összetevőit 2 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x20 cm-es keretbe kenjük.
Sütési hőmérséklet: 160-170°C
Sütési idő: 30-35 perc
A pikótát megkenjük a kávé ízű töltelékel. A hidegkrémport kikeverjük a vízzel, majd a kávé ízű töltelékkel. Ezután lazán elkeverjük a felvert növényi habbal. Az ízesített krémet rákenjük a piskótára és fésűkártyával mintázzuk.
Díszítés: A hűtőben állni hagyjuk két órát és szeletelés után tetszés szerint díszítjük.