Tiroli kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Tiroli kenyér (CREDI TIROLI MIX)

Hozzávalók felsorolása

  • 1000 g -100% CREDI TIROLI MIX
  • 500 g - 50% BL-80 Liszt
  • 500 g - 50% RL-90 Rozsliszt
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 1200 g - 120% Víz

Recept

Keverési idő: kb. 8 perc lassú, majd kb. 2 perc gyors
Tészta hőmérséklete: 26-28 °C

Tészta érési idő: 30 perc
Feladási súly: 875g
Tészta pihentetés: 5 perc

Feldolgozás: Gömbölyítés, sütő lemezre tétel

Kelesztés: 40 perc, félidőnél a tészták megfordítása

Sütési hőmérséklet: 265-210 °C
Sütési idő: kb. 35 perc

(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)