Rozsos kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Rozsos kenyér (VITASON C ZYTNIA)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 600 g - 60% BL-80 liszt
  • 400 g - 40% RL-90 liszt
  • 400 g - 40%% Vitason C.Zytnia
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 18 g - 1.8%
  • 680 g - 68% Víz

Recept

Keverés: 3 perc lassú, 5 perc gyors

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 580 g

Kelesztési hőmérséklet: 36 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 80%

Kelesztési idő: 45-55 perc

Vetési hőmérséklet: 230 °C

Sütési hőmérséklet: 210 °C

Sütési idő: 35-40 perc