Rozskenyér (Sonplus fines super 2)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Rozskenyér

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 6000 g - 60% BL-80 liszt
  • 4000 g - 40% RL-90 liszt
  • 250 g - 2,5% Élesztő
  • 200 g - 2%
  • 100 g - 1% Barna Extra
  • 60 g - 0,6% SONPLUS FINES SUPER 2
  • 5600 g - 56% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 24-28 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 580 gramm

Pihentetés: 5-10 perc

Kelesztési idő: 30-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 37 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-75 %

Vetési hőmérséklet: 210-220 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 35-40 perc