Proson Bourgundy alaprecept (PROSON BOURGUNDY)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Proson Bourgundy alaprecept (PROSON BOURGUNDY)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL 55 liszt
  • 400 g - 4% Élesztő
  • 300 g - 3% PROSON BOURGUNDY
  • 150 g - 1.5%
  • 5100 g - 51% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 26 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 26-28 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 70 gramm

Pihentetés: 10 perc

Kelesztési idő: 35-40 perc

Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 250 °C

Sütési hőmérséklet: 210-230 °C

Sütési idő: 10-13 perc

Díszítési tanács

Felületi vágás