Panama szelet

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Panama szelet

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 750 g - 100% CiASTO CHOCO
  • 300 g - 40% Étolaj
  • 280 g - 37% Egész tojás
  • 170 g - 23% Víz

Kávékrém

Töltelék

Recept

A nehézpiskóta összetevőit 2 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd 2 db, sütőpapírral kibélelt, 60x20 cm-es keretbe kenjük.

Sütési hőmérséklet: 160-170°C

Sütési idő: 30-35 perc

A pikótát megkenjük a kávé ízű töltelékel. A hidegkrémport kikeverjük a vízzel, majd a kávé ízű töltelékkel. Ezután lazán elkeverjük a felvert növényi habbal. Az ízesített krémet rákenjük a piskótára és fésűkártyával mintázzuk.

Díszítés: A hűtőben állni hagyjuk két órát és szeletelés után tetszés szerint díszítjük.