Leveles tészta (LEVELESMIX SÓS)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Leveles tészta

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-55 liszt
  • 1500 g - 15% Levelesmix sós
  • 300 g - 3% Élesztő
  • 5500 g - 55% VÍz

Hajtogatáshoz (tésztára számít)

  • 3460 g - 20% Leveles margarin

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-24 °C

Keverés: 3 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 24-26 °C

Érési idő: 30 perc

Feladási tömeg: 120 gramm

Pihentetés: 20 perc

Kelesztési idő: 45-50 perc

Kelesztési hőmérséklet: 32-34 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 230 °C

Sütési hőmérséklet: 210-220 °C

Sütési idő: 15-22 perc