Lenmagvas kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Lenmagvas kenyér (VITASON LASLIE)

Hozzávalók felsorolása

  • 400 g - 40% BL-80 liszt
  • 600 g - 60% RL-190 liszt
  • 100 g - 10% VITASON LASLIE
  • 30 g - 3% Élesztő
  • 20 g - 2%
  • 560 g - 56% Víz

Felületre

Recept

Keverés: 3 perc lassú, 6 perc gyors

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 580 gramm

Formázás: Gömbölyítjük, majd a magkeverékben megforgatjuk és formába tesszük

Kelesztési hőmérséklet: 36 ˚C

Kelesztő relatív páratartalma: 80%

Kelesztési idő: 45-55 perc

Vetési hőmérséklet: 230 ˚C, gőzzel telített légtér

Sütési hőmérséklet: 200 ˚C

Sütési idő: 32-35 perc

(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)