Szénhirdátcsökkentett kalács

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Szénhidrátcsökkentett kalács

Hozzávalók felsorolása

Hozzávalók

  • 500 g - 50% BL-55 liszt
  • 500 g - 50% Sonfit Shapebaker Combi mix
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 15 g - 1,5%
  • 50 g - 5% Sütőmargarin
  • 480 g - 48% Víz

Recept

Dagasztási idő: 5 perc lassú, 5 perc gyors hűtött vízzel.

Tésztahõmérséklet: 24 °C

Érési idő: 10 perc

Feldolgozás, formázás

Feladási tömeg: 280 gramm

Kelesztési idő: 35-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 36 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70 %

Vetési hőmérséklet: 180-190 °C

Sütési hőmérséklet: 210 °C

Sütési idő: 26-30 perc