Kakaós croissant

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Kakaós croissant (PROSON LUXE AU BEURRE, NEW KAKAÓS TÖLTELÉK)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 1000 g - 100% BL-55 Liszt
  • 150 g - 15% PROSON LUXE AU BEURRE RSPO-SG
  • 100 g - 10% Krisztálycukor
  • 100 g - 10% Sütőmargarin
  • 50 g - 5% Élesztő
  • 15 g - 1,5%
  • 450 g - 45% Víz

Töltelék

Recept

Dagasztás: 3 perc lassú, 5 perc gyors.
Tészta érési idő: 10 perc.

A Kakaós tölteléket a vízzel bekeverjük és az 1 cm vastagra kinyújtott tésztára rákenjük.
Egy szimpla hajtást ráhajtunk majd kinyújtjuk 5 mm vastagra.
Felvágjuk a kívánt méretre és croissantnak feltekerjük.

Kelesztés: 50 perc, 35 °C-on, 75%-os páratartalom mellett.

Sütés: 180-200 °C-on 14 perc gőzmentes sütőben.

(A fent megadott feldolgozási adatok tájékoztató jellegűek, pékségek és üzemek szerint változhatnak.)