Japán szelet (CIASTO CHOCO)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Japán szelet (CIASTO CHOCO, CREDI NATÚR FOND, CREDI TOP KRÉM, MEGGY TÖLTELÉK U)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 750 g - 100% CIASTO CHOCO
  • 340 g - 45% Étolaj
  • 300 g - 40% Tojás
  • 250 g - 33% Víz (langyos 30-35 °C)

Töltelék

Top krém

Felületre

Recept

A nehézpiskóta összetevőit 1 percig krémkeverő lapáttal lassan keverjük, majd egy sütőpapírral kibélelt, 60x40 cm-es keretbe kenjük.

Sütési hőmérséklet: 170 °C

Sütési idő: kb. 20 perc

Feldolgozás: A CREDI Top krémet 6-7 perc alatt a vízzel felverjük. A margarint a túróval kikeverjük, majd az egészet összekeverjük a Top krémmel. A meleg zselatint összekeverjük a gyümölcstöltelékkel és félretesszük. A CREDI Natúr Fondot meleg vízzel simára keverjük és hozzáadjuk a bekevert túrós töltelékhez. Az egészet elterítjük a kerettel körbevett piskótán. A felületére rákenjük a zselatinos gyümölcstölteléket és gyengén beleforgatjuk (körkörös mozdulattal) a krémbe. 12 órát hagyjuk a hűtőben pihenni.