Hegyi kenyér

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Hegyi kenyér (CREDI HEGYI KENYÉR)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 3400 g - 85% BL-80 liszt
  • 600 g - 15% RL-90 liszt
  • 60 g - 1,5% Élesztő
  • 3760 g - 94% Víz
  • 1000 g - 25% CREDI HEGYI KENYÉR MIX

Recept

kb. 3 perc lassú és kb. 8 perc

Tésztahõmérséklet: 25°C

Érési idő: 90 perc (egyben az egész tészta)

Feladási tömeg: 850 g

Pihentetés: kb. 20 perc

A kezünk élével 3 részre osztjuk a tésztát, egymásra hajtjuk a végeit, liszttel megszórjuk és az oldalára fordítjuk.

Sütési hőmérséklet: 240 °C-os sütőbe vetjük és 200 °C-on sütjük

Sütési idő: kb. 65 perc alatt kisütjük, gőzzel telített sütőtérben.