Gyümölcskosár

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Gyümölcskosár (CREDI INSTANT NATÚR ZSELÉ, CIASTO Jogurtino nehézpiskóta keverék, CREDI NAPÓLEON HIDEGKRÉMPOR NEW)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 280 g - 100% CIASTO Jogurtino nehézpiskóta keverék
  • 85 g - 30% Étolaj
  • 140 g - 50% Víz

Töltelék

Felületi zselé

Recept

Keverés: A nehézpiskóta összetevőit két perc alatt lassú fokozaton kikeverjük. Kiolajozott formákba helyezzük a masszát.

Kelesztési hőmérséklet: 180°C

Kelesztési idő: Kb. 20 perc

Feldolgozás: Sütés után kifordítjuk a formákból a kész piskótákat, és a meleg forma alatt hagyjuk kihűlni. A hideg krémport a vízzel két perc alatt kikeverjük és nyomózsákból kissé csúcsosan a kihűlt piskótákra formázzuk. Miközben a zseléhez a vizet felforraljuk, a cukrot a CREDI Natúr zselével összekeverjük. A forró vízbe beleöntjük a zselékeveréket és csomómentesre egyneműsítjük. A megmosott, szeletelt gyümölcsöket kissé belenyomjuk a krémbe és lezselézzük őket. Dermedés után azonnal fogyasztható.