Francia rozskenyér (VITASON SEIGLE)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Francia rozskenyér (VITASON SEIGLE)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 5000 g - 50% VITASON SEIGLE
  • 200 g - 2% Élesztő
  • 6500 g - 65% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-26 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 26-30 °C

Érési idő: 10-15 perc

Feladási tömeg: 280 gramm

Pihentetés: 5-10 perc

Kelesztési idő: 35-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 36 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70-80 %

Vetési hőmérséklet: 190-210 °C

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 5-8 perc

Díszítési tanács

Felületi vágás