Fehér kenyér (SONPLUS FINES UPGRADE)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Fehér kenyér (SONPLUS FINES UPGRADE)

Hozzávalók felsorolása

Összetevők

  • 10000 g - 100% BL-80 liszt
  • 500 g - 5% Élesztő
  • 180 g - 1,8%
  • 800 g - 0,8% SONPLUS FINES UPGRADE
  • 5000 g - 50% Víz

Recept

Dagasztási vízhőmérséklet: 22-28 °C

Keverés: 2 perc lassú, 4-5 perc gyors

Tésztahõmérséklet: 24-30 °C

Érési idő: 20 perc

Feladási tömeg: 580 gramm

Pihentetés: 10-15 perc

Kelesztési idő: 50-60 perc

Kelesztési hőmérséklet: 37 °C

Kelesztő relatív páratartalma: 70 %

Vetési hőmérséklet: 200-210 °C

Dekoráció: Felületi vágás

Sütési hőmérséklet: 190-200 °C

Sütési idő: 35-40 perc