Search

Fánk (SOUPLESSE NATÚR)

Tekintse meg a következő recept hozzávalóit és elkészítési módját Fánk (SOUPLESSE NATÚR, CREDI KRAFNE)

Hozzávalók felsorolása

Tészta

  • 400 g Credi Krafne
  • 2000 g BL-55 liszt
  • 120 g Étolaj
  • 100 g Élesztő
  • 1050 g Víz

Bevonó

Recept

  • Keverési idő: kb. 4 perc lassú és kb. 10 perc gyors fokozaton
    Tészta hőmérséklete: 26-28 °C
    Tészta érési idő: 5 perc
  • Feladási súly: 1650 g / 30 fánk
  • Kelesztés: 50 perc 35 °C-on 70%-os páratartalom mellett + 10 perc bőrösítés
  • Sütés: 3,5 perc (egyik oldal) +2,5 perc (másik oldal) + 1 perc egyik oldal
    170 °C-on
  • Díszítés: A kisült és kihűlt fánkokat Souplesse Natúr bevonóval félig kimártjuk.

Megosztás

Scroll to Top